BESTÄLLNING AV ROSETTER:
Rosettbeställningar tillverkas först efter lagd beställning. Försäljningen sker på hemsidan, men det går även bra att beställa via e-mail och Instagram
Om önskad beställningen mot förmodan inte skulle vara möjlig att genomföra (d.vs att hinder för tillverkning föreligger) återkommer vi inom kort med denna informationen och erbjuder i första hand ett alternativ. Skulle alternativet inte vara av intresse så makuleras beställningen och ev inbetalda pengar återbetalas omgående.
Observera att beställningen inte är bindande från våran sida innan leveransbesked skickats ut.

KÖP AV LAGERVAROR
Lagervaror är tydligt markerade "Lagervara" och finns tillgängliga för omgående leverans. Varorna skickas ut efter erlagd betalning.

BETALNING:

KLARNA CHECK OUT
Vi samarbetar med Klarna för samtliga beställningar/köp via hemsidan.  Välj mellan faktura, betalkort eller internetbank.

VIA BANKGRIO
Beställningar på annat sätt en via hemsidan betalas direkt till vårt bankgiro. Mer betalningsinformation följer efter lagd beställning.


LEVERANS:
Alla beställningar skickas med posten och är fraktfritt för beställningar över 250:-. Övriga beställningar kostar 19:- i frakt.
Köp av lagervaror skickas vanligtvis senast tre dagar efter mottagen betalning / fakturering.
Beställningsvaror kan variera i leveranstid beroende på flera faktorer. Målet är att alltid kunna skicka dessa så fort som möjligt efter mottagen betalning. Vanligtvis inom 10 dagar.
Vid vissa tillfällen såsom jul och midsommar kan längre leveranstider förekomma.


Information om ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.
Kontakta mig alltid innan du returnerar.
OBS! Gäller endast lagervaror, ej tillverknings / specialbeställningar.


REKLAMATIONSVILLKOR:
För att reklamera en felaktig eller defekt vara kontakta oss omgående. reklamationen skall anmälas senaste 3 dagar efter mottagandet för att vara giltig.
Vid en konstaterad defekt/felaktig vara skickar vi dig en ny vara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att det är möjligt. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara, görs en återbetalning.

Om du inte är nöjd med varan/tjänsten du erhållit, tveka inte att kontakta mig så vi kan lösa ditt problem. Är du fortfarande inte nöjd efter vår kontakt och vill gå vidare med ditt klagomål. klicka på denna länken till EU:s Online dispute Resolution ODR.

ÖVRIGT:
Då rosetterna kan innehålla små delar, bör rosetterna på mindre barn alltid användas vid vuxens tillsyn.
Rosetterna är inga leksaker.
Det är ovanligt, men limmet kan lossna från spännet om det tex blir blött eller utsätts för oaktsam påfrestning.
Även spännet rosetten sitter på bör hanteras varsamt.
Alla rosetterna är handgjorda och noggrant tillverkade, men skulle det vara något du inte är nöjd med så tveka inte att kontakta oss.
Alla storlekar på rosetterna är ca.
Observera att färgerna på skärmen kan skilja sig från verkligheten.
Vi reserverar oss för slutförsäljning och tryckfel.